Gruppträning på företaget – från mindfulness till löparcoaching

Gruppträning på företaget syftar till att öka regelbunden fysisk aktivitet vilket ökar prestationsförmågan i alla åldrar. Det är sedan länge känt att träning och motion främjar hälsan generellt, har tydliga mentala effekter , minskar risken för en lång rad sjukdomar och ökar livskvalitet. Kända effekter är även förbättrat minne, tillväxt av hjärnceller och bättre sömn. Trots de många kända effekterna och att ”alla har gymkort” är det svårt för många är att få till regelbunden motion i vardagen.

Ett vanligt skäl till att människor inte tränar är tidsbrist och rädsla att göra fel. Genom lättillgänglig och professionellt ledd gruppträning på företaget kan ökad regelbundenhet i träningen skapas. Samtidigt nyttjas det sociala stödet på arbetsplatsen och den sociala samvaron kollegor emellan får en annan dimension.

Vid lansering av gruppträning på företag tar vi hand om förberedelser, genomförande samt uppföljning av träningen. Som företag får ni en kundansvarig, utvalda instruktörer och en  app som gör bokning och betygssättning av träningsupplevelsen enkel.

Twitch har sedan år 2 000 gruppträningspass till företag som Länsförsäkringar AB, If Skadeförsäkring, Nordea med flera. För närvarande levererar vi ca 4 000 gruppträningspass årligen och vår aktuella instruktörsrating är 4,8/5 i betyg från deltagarna på Twitch gruppträningspass.

Gruppträning företag

Att komma igång med Twitch gruppträning på företag är enkelt. Första steget är ett inledande möte där vi hjälper till med att kartlägga era behov och identifiera om vi är rätt partner för er. Därefter får ni en offert med förslag på typ av träningspass och lanseringsplan. Slutligen fattar ni ett beslut och då tecknas ett avtal som inkluderar bestämmelser kring upplägget för gruppträningen. Vi hjälper er med marknadsföringen internt samt leveransstart och uppföljning.

Twitch gruppträning på företag ingår som en tjänst i vårt koncept Twitch At Work. Pris på gruppträningen finner du nedan.

Gruppträning på företaget – vanliga frågor och svar

Erbjudande

Satsa på en proaktiv hälsolösning som ger dokumenterad effekt. Låt dig inspireras av våra koncept!

Twitch
At Work

En fysisk plats för företagets hälsoarbete
ökar medarbetarnas deltagande.
Pris per år beror på ambition och företagets storlek.

240:- till 1 800:-
/medarbetare

Twitch
Digital

Ett digital hälsoprogram som är roligt,
enkelt och fullt skalbart.
Pris för företag med 300 medarbetare.
Programtid 12 veckor.

460:-
/medarbetare

Twitch
Performance

Ta ert hälsoarbete till nästa nivå med
en total hälsostrategi.
Pris per mån för företag med 1000 medarbetare.

500:-
/medarbetare

Testa Twitch

Kom igång genom att prova någon av våra mest efterfrågade produkter.

Meny