Advokatfirman Delphi väljer Twitch för digitalt hälsoinitiativ

Förra veckan lanserades Delphi Healthy vilket är ett samarbete mellan advokatfirman Delphi och Twitch Health. Initiativet som lanserades på kontoret i Stockholm är advokatfirman Delphis nya hälsosatsning för medarbetarna. Delphi Healthy bygger på Twitch digitala hälsoprogram, Wellbeing 2.0 och inkluderar framgångsfaktorer från forskning och över 10 års erfarenhet av digitala hälsoprogram på arbetsplatsen. En vecka in i initiativet har Delphi aktiverat >80% av medarbetarna.

– Vi tror att det är viktigare än någonsin att vi tar hand om oss lite extra i dessa tider, när många sitter hemma vid köksbordet och vi tappar mycket av den sociala gemenskapen både privat och på jobbet, säger Frida Rydin vice vd på Delphi. Vi utmanar med detta initiativ oss själva och varandra att fokusera på vår fysiska, sociala och mentala hälsa – och det passar alla oavsett konditionsnivå eller utgångsläge. Dessutom stärker det vår redan fina sammanhållning då mycket går ut på att peppa och stötta varandra och kämpa mot ett gemensamt mål!

 

För att lyckas med hälsa på arbetsplatsen är det klokt att använda framgångsfaktorer från både forskning och praktik. Bland framgångsfaktorerna finns: Använda positivt socialt tryck, enkla och roliga aktiviteter som utförs över tid och kommuniceras rätt. Delphi har valt en sådan väg och vi är glada att få vara med och bidra på resan! Säger Fredrik Karlsson, vd Twitch Health.

Kontakt

För mer information om initiativet kontakta Twitch: David Sköld, david.skold@twitch.se.

    Vill du ha mer info?