Sätt energin i rörelse

Vad är det som ökar arbetslusten, uppmuntrar samarbeten och möjliggör nya idéer? Som sänker frånvaron, höjer produktiviteten och stärker arbetsgivarvarumärket? Med 20 år i samarbete med hundratals kunder som Spotify, Karolinska Institutet och Länsförsäkringar vet vi att medarbetarnas energi är en av era allra viktigaste tillgångar. Den är en kritisk faktor som skyddar er mot hot och stärker er konkurrenskraft.

Men hur gör man för att hålla energin och välbefinnandet på topp? Dagens hälsoprogram är sedan decennier ofta reaktiva och når endast en liten del av personalen.

Vi använder våra samlade lärdomar om framgångsrikt hälsoarbete från forskning och kundcases för att hjälpa företag med hur ni skapar ett proaktivt hälsoarbete. Med vår helhetssyn på hälsa; mental, fysisk och social hjälper vi er att nå varaktiga resultat. Genom engagerande hälsoprogram som utförs fysiskt på plats hos er eller genom digitala verktyg når vi fram och påverkar alla i organisationen, även de som behöver det mest.

Vill ni också arbeta enligt dagens och morgondagens standard för hälsoarbete på företag? Vill ni sätta energin i rörelse? Kontakta oss så för att lära mer!

FAQ – svar på vanliga frågor om friskvård och hälsa

Erbjudande

Satsa på en proaktiv hälsolösning som ger dokumenterad effekt. Låt dig inspireras av våra koncept!

Twitch
At Work

En fysisk plats för företagets hälsoarbete
ökar medarbetarnas deltagande.
Pris per år beror på ambition och företagets storlek.

Twitch
Wellbeing 2.0

Ett digital hälsoprogram som är socialt,
långsiktigt och proaktivt. Dokumenterat högt deltagande och effekt. Ta ett samlat grepp om medarbetarhälsan!

Twitch
On Demand

Appen som ger medarbetarna tillgång till hälsa var som helst, när som helst! Mental & fysisk träning, sociala grupper, chatt med hälsocoach, föreläsningar mm.

Testa Twitch

Kom igång genom att prova någon av våra mest efterfrågade produkter.

Meny