BTH Bygg och Twitch utmanar bygg- & fastighetsbranschen

BTH-logoBTH Bygg har sedan ett antal år tillbaka arbetat med satsningen SuperStark som är en investering i medarbetarnas hälsa och i förlängningen även företagets utveckling. Investeringen görs i övertygelsen om medarbetarna mår bra, mår också företaget bra. I denna starka övertygelse vill BTH nu utmana bygg- och fastighetsbranschen och därigenom bidra till bättre hälsa även utanför det egna företaget. Detta gör BTH Bygg med hjälp av Twitch genom SuperStark Challenge – Utmaningen för Sveriges starkaste bransch.

Tävlingen går ut på att aktivera så många av medarbetarna som möjligt på företaget att aktivera sig och göra bra livsstilsval. Tävlingen sker mellan bolag och i lag inom bolaget.

”Den här typen av initiativ går helt i linje med vår vision att bidra till en energifylld och stark vardag för alla människor. Detta görs på ett enkelt och roligt sätt där alla kan delta utifrån sina förutsättningar och med de aktiviteter som de själva mår bra av. Gemenskapen på arbetsplatsen och tävlingsmomentet, både mot sig själv och andra lag, används för att stötta i förändring”, säger Fredrik Karlsson, VD, Twitch.

För mer information om utmaningen kontakta:

Fredrik Karlsson, fredrik.karlsson@twitch.se, 070-453 41 86.
Julia Grankvist, projektledare, julia.grankvist@twitch.se, 073-944 55 73.

Läs mer om BTH Byggs hälso- och friskvårdsprogram!

    Vill du ha mer info?

    Meny