Connect Sverige väljer Twitch Mental Energy Challenge

För att aktivera teamet och skapa en positiv medvetenhet om fysisk, social och mental hälsa så valde Connect att utmana varandra i Twitch Mental Energy Challenge.

Om Connect och Twitch Health i samarbete

Hälsoutmaningen är ett helhetsinriktat program där fokus ligger på mentala hälsan med målet att alla ska kunna delta utifrån sin egen nivå, oavsett om den individuella utvecklingspotentialen ligger inom det fysiska, mentala eller sociala området.

 

”För mig har hälsoutmaningen varit mycket positiv, vi valde att utmana våra kollegor i olika regioner vilket har varit toppen nu när vi inte kan träffas. Själv har jag lyckats dubbla min fysiska aktivitet och blivit mycket mer medveten om min mentala hälsa. Utmaningen triggar och skapar gemenskap i vårt team.” säger Elisabeth Skarbövik, Affärsutvecklare och initiativtagare på Connect.

 

Vi är stolta att samarbeta med Connect som spelar en viktig roll i att skapa en mötesplats mellan entreprenörer, experter, forskare och investerare i näringslivet. Teamet på Twitch Health är glada att Connect valde just oss och önskar lycka till med utmaningen!

Vill du veta mer om våra digitala hälsoutmaningar?

Vill du veta mer om hur våra digitala hälsoutmaningar kan stärka gemenskap och hälsa på arbetsplatsen, kontakta Marcus Lager hos oss.

    Vill du ha mer info?

    Meny