Kvinna på cykel i stadsmiljö

Fastighetsbolagens största utmaning och bästa affärsidé: människan i fokus

Det allt mer flexibla arbetslivet sätter just nu stor press på kommersiella fastighetsbolag. Men det är inte flexibiliteten i sig som är utmaningen utan förmågan att sätta kundens kund i fokus och attrahera kontorsarbetarna.

Fastighetsbranschen är inte känd för att vara snabbrörlig. Men nu ökar förändringstrycket, inte minst inom kommersiella fastigheter.

Ett flexiblare arbetsliv, mer distansarbete och uppluckrade gränser mellan jobb och fritid är stora förändringar. Tillsammans med butiksdöden och den gröna omställningen sätter det här stor press på fastighetsbranschen. Det skapar också nya möjligheter.

Kundfokus avgörande för framgång

Ett stort antal fastighetsbolag har själva identifierat en framgångsfaktor för att komma vinnande ur den här omvandlingen: att lyckas jobba med kundfokus. Fastighetsbranschen är helt enkelt inte van vid att ha kunder som ställer höga krav på mjuka värden men nu blir det allt mer en överlevnadsfråga.

Whitepaper Twitch Health Människan i fokus - fastighetsbolagen största utmaning och bästa affärsidéSå kan fastighetsbolagen lyckas – ett whitepaper från Twitch Health

De 3 största utmaningarna för kommersiella fastighetsbolag just nu är att:

1. Förstå vad moderna kontorsarbetare efterfrågar
2. Skapa attraktiva servicekoncept
3. Hitta rätt partners och affärsmodeller

 

Läs vårt whitepaper om vad de fastighetsbolag som vill bli morgondagens vinnare behöver göra nu för att lyckas.

Meny