IRM och Twitch till Sveriges topp

IRM går i augusti upp på Sveriges topp, Kebnekaise. Resan sker i augusti 2017 och förberedelserna i form av hälsa och friskvård tillsammans med Twitch Health har redan startat.

Digital hälsoutmaning i förberedelserna

I förberedelserna ingår analys av medarbetarnas livsstil, digital hälso- och träningsutmaning, gemensamma träningspass och sist men inte minst ökad kunskap om utrustning och den kommande utmaningen. Programmet görs i samarbete med Minnesota Communication som ansvarar för projektledning, resor och annan logistik.

”Kul att se ett bolag sätta ett gemensamt mål där vägen till målet involverar välbefinnande i allra högsta grad. Vi ser fram emot förberedelserna och att stå på Kebnekaise med hela IRM-gänget i augusti.” säger Fredrik Karlsson, vd Twitch Health.

Äventyr plus hälsa är sant

Twitch Health har mönstrat upp med Fredrik Hjorth och Fredrik Karlsson som övergripande ansvarar för kunskap, säkerhet och inspiration kring äventyret respektive hälsa och träning. Fredrik Hjorth har lyckats kombinera sitt arbete som managementkonsult med ett aktivt äventyrsliv och har inspirerat andra att våga ta steget till förändring. Han var den förste att genomföra Kropp Challenge där han i maj cyklade 150 mil från Stockholm till Nikkaluokta för att med packningen på ryggen vandra in, bestiga Kebnekaise och gå ut igen. Fredrik Karlsson är vd för Twitch Health med bakgrund på GIH och KI. Karlssons fokus de senaste 20 åren har varit hälsa och produktivitet för individer och företag.

Fredrik Hjorth och Fredrik Karlsson, Val di Fassa -17. Photocred Fredrik Hjorth.

 

Information och kontakt

För mer information om IRM, klicka här.

Mer information om liknande program; Elsa Harrysson, elsa.harrysson@twitch.se, +73 944 55 73.

 

    Vill du ha mer info?

    Meny