Mengus väljer Twitch At Work för Frösundavik

Mengus är specialiserade på att identifiera och lösgöra potential i kommersiella fastigheter och har valt Twitch Health som samarbetspartner inom corporate wellness för Frösundavik.

Företag som Apple, Google och Technogym har sedan länge stoltserat med allt från förskola till professionellt drivna hälsocenter. Det finns förstås flera skäl till detta. När gränsen mellan arbete och privatliv suddas ut ökar förväntningarna på att arbetsgivare ska erbjuda möjligheter och tjänster som bidrar till ett enklare liv och ökad livskvalitet. Bland annat visar en undersökning från Deloitte att medarbetare värdesätter arbetsplatsen både som en social arena och en plats för välbefinnande.

 Att ta nästa steg inom hälsa och ingå samarbete med Twitch Health känns helt rätt för att fortsätta leverera värde till våra hyresgäster. Detta går också hand i hand med att ligga i framkant vad gäller välmåendet på jobbet och fastighetens Fitwell-certifiering, säger Daniel Eriksson, partner på Mengus.

För att ligga i framkant även inom corporate wellenss har nu Mengus tagit klivet bort från att erbjuda ”en traditionell gymoperatör i huset” till hälsokonceptet Twitch at Work som bygger på 20 års praktisk erfarenhet och forskning inom området. Hyresgästerna och deras medarbetare erbjuds nu stöttning inom hälsa både på företags- och individnivå. Bland tjänsterna finns bland allt från hälsostrategisk rådgivning och hälsofrämjande ledarskap till hälsoevents, gruppträning, personlig träning och digitala hemträningsprogram.

Alla vill må bra men som samhället och mångas tillvaro ser ut är det inte så lätt att få till hälsosamma val. Genom att använda arbetsplatsen som arena kan vi nå en stor andel av medarbetarna och uppnå en betydande kollektiv effekt. Detta till skillnad från traditionella företagsgym eller friskvårdssatsningar som endast når de redan frälsta. Vi är glada över att inleda samarbetet med Mengus och Frösundavik. Den här satsningen på hälsa sticker ut i en annars konservativ bransch, säger Fredrik Karlsson, vd Twitch Health.

Samarbetet har startat nu i dagarna för att trappas upp fullt när fastighetens 20 hyresgäster beräknas vara tillbaka fullt efter Covid-19 under hösten 2020. Om du är intresserad av att veta mer om företagshälsa generellt eller om Twitch At Work på Frösunda, se kontakt nedan.

Om Frösundavik och Mengus

Frösundavik är ett unikt kontorshus, beläget vid Hagaparken intill Brunnsviken – ett stenkast från E4:an och Norrtull. Tidigare var fastigheten huvudkontor år SAS, men idag sitter drygt 25 internationella och världsledande företag här. Fastigheten har under de senaste åren genomgått en genomgripande transformation för att vara ett självklart alternativ för företag som satsar på hälsa och välmående för de anställda. Målsättningen har också varit att skapa ett fullservice-koncept, där allt man behöver finns under samma tak. Här finns till exempel ett fullutrustat gym med tillhörande sporthall, tennisbana, restaurang, café, cateringmöjligheter, frisör, cykelparkering inomhus, gemensam husreception, bemannad lastkaj och en avkopplande ljusgård med lounge.

Mengus är ett fastighetsbolag med fokus på kontorsfastigheter i Stockholm. Mengus arbetar aktivt med sina investeringar för att skapa maximalt värde och uppvisar avkastning i absolut toppklass. Företaget består av ett team med gedigen och bred erfarenhet och kompetens relaterat till uthyrning, fastighetsförvaltning, bygg, transaktioner, finansiering, redovisning och rapportering.

Om Twitch Health

Twitch erbjuder proaktiva hälsoprogram som ger mätbara och långsiktiga resultat. Hälsoinsatserna levereras på arbetsplatsen eller i digitala hälsoprogram och inkluderar fysiska, mentala och sociala delar av hälsa. Twitch lösningar ökar välbefinnande och produktivitet, stärker företagets image och når hela personalen. Twitch har i 20 år arbetat med kunder som Spotify, Karolinska Institutet och Länsförsäkringar AB.

Kontakt

Twitch Health Capital AB, Alexander Jansson, kundansvarig, alexander.jansson@twitch.se, mob 070-7905660

Mengus/Frösundavik, Joelh Andreasson, tf Fastighetschef Frösundavik, joelh@frosundavik.com, tel 070-8993854.

 

 

    Vill du ha mer info?

    Meny