Twitch – en del av LF Bergslagens hälsoresa 2021

I mitten av april startade LF Bergslagen tillsammans med Twitch en digital hälsoutmaning för sina medarbetare. Hela 80% av medarbetarna deltar just nu i utmaningen och stärker tillsammans den fysiska, mentala och sociala hälsan på företaget.

Utöver utmaningen använder LF Bergslagen sig av Twitch digitala hälsoapp Twitch on Demand som för att få tillgång till träningspass, program, föreläsningar och för att sköta det sociala snacket mellan lagen på en samlad plattform.

”Vår långsiktiga planering, Färdplan 2025, innehåller flera tillväxt- och förflyttningsområden. Eftersom vi ägs av våra kunder strävar vi alltid efter att ha nöjda och lojala kunder och för att nå det är det viktigt att vi satsar på våra medarbetare. Ett område vi valt att fokusera på är attraktiv arbetsgivare och att våra medarbetare ska vara sitt bästa jag, både på jobbet och hemma. I samarbete med Twitch har vi paketerat en hälsoresa där vi erbjuder medarbetare att delta på digitala föreläsningar, vi har en lagutmaning i appen under 6 veckor på våren och en till i höst.” Säger Lisa Ringbom Axnér, HR-chef på LF Bergslagen om deras hälsoresa.

 

“LF Bergslagen har gjort ett mycket bra jobb vilket också visar sig i det stora engagemanget. Det ska bli roligt att samarbeta och vara med på denna resa!” Säger Jennie Nystedt, hälsopedagog och kundansvarig på Twitch.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer, kontakta Jennie Nystedt på Twitch.

    Vill du ha mer info?