United Spaces och Twitch Health lanserar coworking 2.0

United Spaces startade året med att ta ett grepp om individens och företagets hälsa, kanske det viktigaste för att en organisation ska kunna växa och utvecklas. Satsningen görs tillsammans med Twitch Health genom ett hälsoprogram som fokuserar på det fysiska, mentala och sociala välbefinnandet.

Ett inkluderande och heltäckande program

Det är konceptet Twitch At Work som United Spaces erbjuder i sina lokaler där målet är att alla ska kunna delta utifrån sin nivå och sin egen potential, oavsett om den individuella utmaningen ligger inom det fysiska, mentala eller sociala området. Medlemmarna på United Spaces kan delta i gruppträning, från mindfulness till cirkelträning, på plats i lokalerna. Massage, dedikerad corporate health coach och inspirerande föreläsningar är andra delar av erbjudandet.

Konceptet ämnar till att skapa ökad energi och välbefinnande för United Spaces medlemmar. Pontus Wiking – Head of Event & Community på United Spaces säger:

Det är vår fasta övertygelse att hälsosamma medarbetare skapar hälsosamma företag. För oss känns det därför helt naturligt att kunna erbjuda United Spaces medlemmar möjligheten att ta del av ett ambitiöst och till stora delar individanpassat hälsoprogram. Twitch är en av marknadens mest erfarna aktörer inom området proaktiv företagshälsa och vi är otroligt glada över att ha fått till detta samarbete.

Om United Spaces

United Spaces erbjuder ett fullservice coworking-koncept med flexibla kontorslösningar för företag mellan 1-100+ medarbetare. Tillsammans med en community bestående av tusentals medlemmar har de hjälpt företag att växa i 20 år. Du hittar United Spaces i Stockholm, Göteborg, Malmö och på Arlanda.

Frågor och kontakt

Twitch Health Capital AB: Alexander Jansson, mob +4670-790 56 60, mail alexander.jansson@twitch.se.

United Spaces: Pontus Wiking, mob+4676-880 78 27, pontus.wiking@untiedspaces.se, .

 

 

    Vill du ha mer info?

    Meny