If Skadeförsäkring inviger nya Må Bra Center

När If Skadeförsäkring i Bergshamra invigde nya Må Bra Center fanns vi från Twitch på plats för att göra denna dag till en riktig pangdag som besökarna sent skulle glömma!

I det nya Må Bra Center finns sedan januari 2019 ny utrustning för gym och gruppträning, nytt ytskikt på golv och väggar. Även omklädningsrummen och entréhallen har fräschats upp. Karin Duker, HR partner på If i Bergshamra hoppas och tror att renoveringen kan bidra till en ytterligare träningsmotivation ”så att än fler If:are kommer igång med träningen och håller den vid liv”. Målet med dagen från Twitch sida var att locka så många som möjligt till Må Bra Center, att visa upp den nya anläggning och att få även nya ansikten att hitta dit!

PT, massörer, expresspass och tävlingar

Under invigningen fick alla anställda på If Bergshamra möjlighet att träffa några av Twitch personliga tränare och hälsocoacher för att ställa frågor gällande träning och hälsa. För den tävlingssugne fanns ett flertal tävlingar att ställa upp i och priserna, som inte mindre än ca 150 If:are tävlade om, var fria PT och massagetimmar. Utöver det knådade några av Twitchs massörer både en och annan kontorsnacke. Några valde att maxa dagen fullt ut och sprang mellan de 5 olika expresspassen som vi på Twitch erbjöd; Pt-Cirkel, Body Attack, Zumba, Rörelseträning och Shape medan andra planerade för kommande träningspass inne i gymmet.

Johan Börjesson, Head of HR klipper bandet

Klockan 12.00 var det dags för momentet som gör en invigning värd att kallas invigning: Johan Börjesson, Head of HR, klippte invigningsbandet, höjde sitt glas med vitaminshot, och skålade tillsammans med alla anställda för det nya Må bra centret. Invigningen avslutades med de väl valda orden: ”Se till att slita gymmet med hälsan”.

Fortsatt hög deltagandegrad

Twitch är glada över att samarbeta med kunder som värdesätter medarbetarnas hälsa och ger oss goda förutsättningar att fortsätta utveckla vårt arbete med att skapa energi och välbefinnande för alla människor. Under 2018 var mer än 60 % av medarbetarna är aktiva i Må Bra Center, vilket kan jämföras med de ca 21% som i Sverige idag har medlemskap i en träningsanläggning. Bra utrustning och förbättrad totalupplevelse i Må Bra Center ger grund för att utveckla verksamheten och vi arbetar nu vidare för att ytterligare förbättra dessa siffror.

Invigningen planerades och projektleddes av Jennie Nystedt, Twitch. För info kontakta jennie.nystedt@twitch.se.

 

 

 

    Vill du ha mer info?

    Meny