Länsförsäkringar Sak satsar på digital ergonomi för medarbetarna!

När fler arbetar hemma ställs både medarbetare och arbetsgivare inför utmaningen att hitta en hållbar lösning på ergonomin. Länsförsäkringar Sak Affärsområde Företag & Återförsäkring valde därför att arbeta med Twitch för att öka kunskapen och få konkreta verktyg om hur ergonomin kan förbättras för ökad hållbarhet i vardagen. Workshopen hölls digitalt av Twitch Health specialist Louise Cederblad Staglianó som varvade kunskapsinslag med praktiska övningar.

 

Detta är ett ämne som ju är ”spot on” i tider nu när alla medarbetare sitter på hemmakontor. Louise höll en inspirerande föreläsning där hon varvade teori med konkreta praktiska övningar som var lätta att ta till sig och utföra hemmakontoret. Jag tar med mig hur viktigt det är att ta regelbundna korta pauser och röra på sig. Lite är bättre än ingenting. Märkte också i gruppen att budskapet gick hem och vi försöker påminna varandra om att röra på oss mer. Kan varmt rekommendera! Säger Murielle Klausen Grudet, chef på Länsförsäkringar Transport

Vill du veta mer om digital ergonomi?

Twitch erbjuder sina kunder att ta del av moderna ergonomilösningar digitalt med fokus på fysisk aktivitet och den senaste forskningen som grund. Våra specialister har lång erfarenhet med perspektivet fysisk, mental och social hälsa som helhet.

Vill du veta mer om digital modern ergonomi och hälsa på arbetsplatsen i tider av distansarbete, kontakta Marcus Lager på Twitch.

    Vill du ha mer info?

    Meny