Nordea Liv & Pension tar upp jakten på den perfekta sittställningen med Twitch

Nordea Liv & Pension kontaktade Twitch Health för att få hjälp med att stärka kunskapen om ergonomi och fysisk aktivitet. Behovet av kunskap inom detta område är stort, då mångas arbetsmiljö snabbt har förändrats.

Modern ergonomi, Nordea Liv & Pension och Twitch Health i samarbete

Twitch erbjuder en digital workshop i modern ergonomi, där både teori och praktik ingår tillsammans med någon av våra experter. Här tar vi ex reda på:

  • Vad säger den senaste forskningen?
  • Finns det en optimal arbetsposition?
  • Vad ska man tänka på vi hemarbete?
”Vi upplevde att föreläsningen var jättebra, vi har bara fått positiv feedback från personalen. Medarbetarna upplevde att mixen av både teori och praktiska rörlighetsövningar var väldigt bra. Vi vill tacka för en mycket bra föreläsning” säger Daniel Svenson och Claudine Rufatti, Nordea Liv & Pension
Vi är glada att kunna erbjuda en ergonomitjänst som möter dagens krav till Nordea Liv & Pension, workshopen var mycket uppskattad. Som ett komplement till den digitala workshopen, kan vi även erbjuda digital ergonomi för individen. Tänk som en personlig tränare i ergonomi som digitalt hjälper dig fixa arbetsplatsen hemma. Säger Marcus Lager, vvd på Twitch Health. 

Vill du veta mer om modern och digital ergonomi?

Vill du veta mer om hur vår digitala ergonomi kan stärka hälsan på arbetsplatsen, kontakta Marcus Lager hos oss.

    Vill du ha mer info?