Jennie Nystedt, Twitch

Spendrups satsar på digital mindfulness med Twitch Health

Den sedan länge planerade introduktionen till mindfulness riskerade att ställas in till följd av Covid-19. Spendrups valde då att erbjuda denna digitalt, något som visade sig vara ett framgångsrikt beslut.

Under föreläsningen fick deltagarna lära sig varför det är bra att meditera och vad den senaste forskningen säger om vad som händer i våra hjärnor när vi mediterar. Föreläsningen tog också upp hur meditation kan hjälpa mot stress, vad mindfulness egentligen är och vilka vanliga missuppfattningar som finns om meditation. Viktigast av allt så fick deltagarna prova på ett par olika meditationer och reflektionsövningar.

Att vara närvarande i vardagen för långsiktigt välbefinnande och kunna fortsätta vara produktiv är extra viktigt i dessa tider, säger Isabell Karlsson Länn, HR Spendrups.

Hon säger vidare att de deltagarsiffrorna på den digitala live-föreläsningen är över förväntan.  Det visade sig att det digitala genomförandet inte bara är ett alternativ, utan också ett väldigt bra sådant.  Mer än en femtedel av medarbetarna på Spendrups deltog digitalt via Teams, nytt deltagarrekord för denna typ av aktivitet.

Vi är glada över att flera av våra kunder vill och vågar nyttja de digitala möjligheter som finns och fungerar. Vi tror att allt fler företag både nu och efter krisen kommer att erbjuda både föreläsningar och träningspass digitalt, säger Jennie Nystedt på Twitch.

Kontakt

För mer info, kontakta Jennie Nystedt

    Vill du ha mer info?

    Meny