Twitch Health och BTH Bygg i starkt samarbete

Twitch har fått förnyat förtroende att samarbeta med BTH Bygg och hälsoprogrammet Superstark. Programmet vilar på tre viktiga pelare; motion, kost och återhämtning. Energin i lokalen var hög när Tobias Kjellin BTH:s VD nyligen kickade igång höstens Superstark på Bosön. Därefter fick BTH lära sig mer om återhämtning och prova på olika träningsaktiviteter.

Programmet fortsätter nu med Superstark Challenge där BTH:s medarbetare utmanar sig själva och varandra att samla poäng för olika hälsosamma val. Effekten av programmet följs upp genom Twitch digitala livsstilsprofil som är ett enkelt och samtidigt vetenskapligt förankrat sätt att följa upp livsstil och beteende.

”Vi uppskattar att arbeta med företag som satsar långsiktigt på medarbetarnas hälsa. BTH har sedan många år arbetat med hälsa ur ett förebyggande och hälsoutvecklande perspektiv, Vilket är ovanligt. Vi är glada över att ha fått förnyat förtroende att samarbeta med BTH och därigenom bidra till ökad hälsa till företagets medarbetare”, säger Fredrik Karlsson, VD, Twitch.

    Vill du ha mer info?

    Meny