Twitch supporting sponsor till Crossing Borders – ett äventyr som gör skillnad, häng med du också!

fredrik_hjorth_och_fredrik_karlssonSommar och semester. Vissa läser en bok, andra grillar och ligger i hängmattan. Fredrik Hjorth lämnar tradingrummet på banken för att ersätta kostymen mot en ryggsäck och springa extrema 30 mil, drygt 7 maratonlopp, på 10 dagar! Samtidigt samlar han in pengar till Läkare Utan Gränser. Fredrik Hjorth, finansman, entreprenör och nu äventyrare ger sig ut på sitt drömäventyr; att fysiskt klara den vackra och historiska Camino Primitivo från Asturias till Galicien på åsnestigar, genom täta skogar, på grusvägar, över berg, korsa floder och historiska platser.

Twitch har valt att gå in som supporting sponsor till Crossing Borders av fler skäl. Äventyret handlar om att göra skillnad och hjälpa andra, noggranna förberedelser, tydliga målbilder likväl som att njuta av vägen till målet. Alla dessa delar är viktiga komponenter i Twitch verksamhet och vardag.

Var med och gör skillnad du också – Läkare Utan Gränser

Äventyret är dedicerat till Läkare Utan Gränser. Vill du vara med och hjälpa till? Allt går oavkortat till Läkare Utan Gränsers arbete. Din gåva gör skillnad!

[us_testimonial author=”Fredrik Karlsson” company=”vd Twitch”]Vi är glada över att vara en av ett fåtal utvalda supporting sponsors till Fredriks äventyr Crossing Borders då vi sympatiserar med vikten av och drivkraften att hjälpa andra, att ha en tydlig målbild, noggranna förberedelser för att nå uppsatta mål och samtidigt njuta av vägen till målet. Kopplingen till förändring inom livsstil och beteende är på det viset uppenbar. Vi hoppas genom vårt engagemang kunna sprida kännedomen om Crossing Borders och att vi därigenom kan öka bidragen till Läkare Utan Gränser – tillsammans gör vi större skillnad.[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”Fredrik Hjorth” company=”äventyrare, finansman och entreprenör”]Att få ha Twitch som supporting sponsor är klockrent. Vi har en gemensam syn på att planering och förberedelser som grunden för att nå de mål man sätter upp. Tillsammans i Crossing Borders kommer vi kunna få än mer uppmärksamhet och bidrag till insamlingen. Kul![/us_testimonial]
Mer information

För att läsa mer om Crossing Borders klicka här. Du kan också följa äventyret på Facebook.

Kontaktuppgifter

Fredrik Karlsson, vd Twitch, mail fredrik.karlsson@twitch.se, mob +46 70 453 41 86

Fredrik Hjorth, äventyrare, mail fredrik.hjorth@empass.se, mob +46 73 422 33 70

    Vill du ha mer info?

    Meny