Avalanche Studios satsar på global hälsoutmaning med Twitch Health

Nu går startskottet för Twitch digitala hälsoutmaning ”Mental Health Energy Challenge” för alla medarbetare världen över på Avalanche Studios! Hälsoutmaningen är kort sagt upplagd som en poängjakt där varje lag samlar poäng i olika livsstilsrelaterade områden. Just denna utmaning har ett lite större fokus på den psykiska hälsan, men självklart har även fysisk aktivitet och sociala relationer betydelse för hur många poäng ett lag kan samla. Bland annat utlovas 50 poäng till det lag som deltar på ett digitalt minfulnesspass och även till de som är fysiskt aktiva 30 minuter om dagen.

Vi har en tid funderat på att erbjuda våra medarbetare denna typ av hälsoutmaning. När många nu arbetar hemma passar denna utmaning perfekt. Vi kan aktivera våra anställda i hälsosamma val oavsett de sitter i Sthlm, Malmö eller NYC. Alla kan delta! Säger Matea Zizak, HR-specialist på Avalanche Studios.

Vi önskar alla på Avalanche Studios lycka till och ser fram emot att få se vilket lag som tillsammans skrapar ihop flest hälsopoäng!

Kontakt

För mer information kontakta Jennie Nystedt, kundansvarig på mail jennie.nystedth@twitch.se eller mob +46762712574.

    Vill du ha mer info?

    Meny