Bravura och Twitch Health i samarbete för bättre hälsa

Sedan några år tillbaka har Bravura jobbat med olika initiativ och projekt i syfte att stärka hälsa och välmående bland alla medarbetare. När Bravura nu tar nästa steg i hälsoarbetet lanserar man under hösten Bravura Health Challenge som innefattar alla interna medarbetare på Bravura. Twitch Health Capital AB har fått förtroendet att hjälpa Bravura med initiativet.

Det är ett helhetsinriktat program där målet är att alla ska kunna delta utifrån sin nivå och sin egen potential, oavsett om den individuella utmaningen ligger inom det fysiska, mentala eller sociala området.

Mer än bara träning

Bravura Health Challenge handlar om helheten kring hälsa och välmående och består av fysiska, mentala och sociala delar. Det är inom samtliga av dessa delar vi identifierar vår potential. Målet med Health Challenge är att vi som organisation ska göra lite fler hälsosamma val. Om alla är med och skapar förändring från det individuella nuläget, om än liten förändring så leder alla små förändringar förhoppningsvis till en stor kollektiv effekt på hälsa och välmående.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om och följa initiativet hittar du inspiration på hashtaggen #bravurahealthchallenge. Du kan även läsa mer på Bravuras webb, klicka här. Om du är nyfiken på hur du kan lägga upp ett ett liknande program som fokuserar på mental, fysisk och social hälsa klicka här.

 

    Vill du ha mer info?

    Meny