Hälsa och fastighet=sant!

För ett antal år sedan var hälsa något som många företag ansåg vara en ren HR-fråga. Så ser det ut fortfarande på många håll. Samtidigt har forskning sedan länge visat att hälsoarbetet fungerar bättre om hela organisationen är engagerade i frågan.

Vi ser att fastighet och FM har en naturlig och tar en allt mer framträdande roll i hälsofrågan. Det är roligt att IFMA, världens största nätverk inom facility management med 24 000 medlemmar i 105 länder världen över väljer att uppmärksamma ett hållbart arbetsliv genom konferensen Nordic Workplace som går av stapeln 11-12 november, online. Under dessa dagar möter du bland andra Lena Lid Falkman, Stockholm School of Economics och Erik Herngren, Kairos Future. I pauserna ser Emelie Backlund från Twitch Health till att du får in rörelse i vardagen.

Vi har i samarbete med IFMA fått möjlighet att ge våra kunder och nätverk 600 kr rabatt på konferensen. Rabattkod och länk till anmälan finns här: Inbjudan NWP 2021_Twitch.

Vill du läsa mer om hur Mengus fastigheter har tänkt när de integrerat hälsa som en del i sin multi-tennant-fastighet i Frösundavik, klicka här.

    Vill du ha mer info?

    Meny